Ozren Outdoor

A+ R A-

Banja Vrućica - Teslić

U kompleksu od 4 hotela sa oko 1000 ležajeva, gostima su na raspolaganju brojni sadržaji i usluge što Banju Vrućicu pozicionira kao poznato prirodno lječilište, konferencijski, sportsko-rekreativni i turističko-manifestacioni centar.

Hoteli "Kardial", "Posavina", "Srbija" i "Hercegovina" u okruženju bujnog zelenila, šume i uređenih parkova, pored smještaja, gostima omogućavaju prevenciju, liječenje i rehabilitaciju oboljelih od kardiovaskularnih, fizijatrijsko-reumatoloških i neuroloških bolesti, oganizovanje kongresa, konferencija, seminara, poslovnih i drugih susreta, rekreativne aktivnosti u kuglani, na sportskim terenima i u fitness centru, te opuštanje i uživanje uz korištenje usluga Medical&Wellness centra Stara Banja.

Osim hotela, ZTC Banja Vrućica organizuje preko vlastitog Turist biroa prihvat i smještanje gostiju u preko 1000 kategorisanih ležaja privatnog smještaja u neposrednoj blizini Banje.

 

Molimo Vas da se za sve informacije vezano za uslove smještaja i tip usluga obratite direktno marketingu banje "Vrućica" preko sajta www.banja-vrucica.com

Hvala na razumjevanju, želimo Vam ugodan boravak.

Administrator

Administrator

Ova stranica je namijenjena svim ljubiteljima prirode a prije svega potencijalnim turistima s ciljem predstavljanja doživljaja i avantura, druženja i emocija, prirodnih ljepota i gostoprimstva ljudi i planine Ozren kod Doboja. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

1 Komentar

  • Link komentara sanja nedelja, 04 mart 2012 11:47 napisao/la sanja

    molim vas recite mi da li postoji privatni smjestaj soba za dnevni boravak u samome Teslicu.
    Hvala unaprijed

Ostavi komentar

Obavezno unesite neophodne (*) informacije. Osnovni HTML kodovi su dozvoljeni.

Turistička domaćinstvabadge

badge
Seosko domaćinstvo Spasojević

Ozren Outdoor brošure

Gastronomija Ozrena

Vijesti

Error: Any articles to show

Etno grupa Iva video

Paraglajding Ozren video

Ozren summer time

O nama

Idejni koncept i ažuriranje stranice radi marketing agencija "TrioS konsalting" Doboj. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Pratite nas

Ukoliko vas interesuju vijesti i fotografije sa Ozrena pratite nas i na Facebook-u preko profila

B&B Orange

Ozren Outdoor

ili na YOUTUBE

Kontaktirajte nas

info@ozren.org
Doboj, Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
+387 66 910 411
+387 63 810 464