Ozren Outdoor

A+ R A-

O lovačkom udruženju „Ozren” Petrovo

Lovačko udruženje “Ozren” samostalno djeluje na području opštine Petrovo i organizovano je u šest sekcija i to Petrovo, Kakmuž, Sočkovac, Karanovac, Porječina, Krtova.

Naše lovačko udruženje gazduje lovištem čija ukupna površina iznosi 13.120 ha od čega je lovna površina 10.500ha. Lovište je bogato ovim vrstama divljači - srneća divljač, zec, fazan, divlja svinja, krznašice, vuk. Lovci članovi su izgradili i svu neophodnu infastrukturu lovišta neophodnu za čuvanje i prehranu divljači, lovačka druženja kao i za sam lov – imamo preko dvadeset hranilišta, šest lovačkih kuča, dvije lovačke kolibe i šest visokih čeka.

Tradicionalno okupljanje i manifestacija koju naše udruženje organizuje jeste „Lov na divlju svinju” koje se održava u decembru.

Lovačko udruženje Ozren
Perić Borislav – predsjednik udruženja
Mitrović Vaskrsija - sekretar
Adresa: Trg Nemanjića bb. 74317 Petrovo
Telefon: + 387 53 260 084

Administrator

Administrator

Ova stranica je namijenjena svim ljubiteljima prirode a prije svega potencijalnim turistima s ciljem predstavljanja doživljaja i avantura, druženja i emocija, prirodnih ljepota i gostoprimstva ljudi i planine Ozren kod Doboja. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

1 Komentar

  • Link komentara Miodrag petak, 22 jul 2011 10:57 napisao/la Miodrag

    Pozdrav za lovce iz Petrova od kolege iz Dervente. Bio sam na druženju prilikom lova divlje svinje u decembru 2009 godine, doživljaj je bio pravi iako nije bilo ulova jer je priroda prekrasna a kolege lovci pravi dopmaćini. Poz. Preds. udruž. "Motajica" Derventa.

Ostavi komentar

Obavezno unesite neophodne (*) informacije. Osnovni HTML kodovi su dozvoljeni.

Turistička domaćinstvabadge

badge
Seosko domaćinstvo Spasojević
Pansion Živković – škola pčelarstva
Seosko domaćinstvo Savić
Seosko domaćinstvo Milanović
Seosko domaćinstvo Marušić
Seosko domaćinstvo Mitrović

Vode Ozrena

Ozren Outdoor brošure

Mape Ozrena

Gastronomija Ozrena

Manifestacije

Vijesti

Pijaca domaćih proizvoda sa Ozrena!

Posjetite pijacu domaćih proizvoda sa Ozrena na našoj stranici. Proizvođači - javite se...

Šume Ozrena

Etno grupa Iva video

Paraglajding Ozren video

Ozren summer time

Postanite sponzor

Ako i Vi želite doprinijeti razvoju turizma na Ozrenu postanite sponzor ove stranice, predstavljenih klubova, udruženja i aktivnosti koje se trenutno odvijaju ili nekih novih za koje ste vi zainteresovani!

Saradnici

Dragi posjetioci sajta, ukoliko i vi želite stvarati nove i bolje sadržaje na ovoj stranici pošaljite nam textove, fotografije, video zapise, recepte ili druge materijale koje bi željeli da objavimo na ovom sajtu. Pridružite se našoj grupi

O nama

Idejni koncept i ažuriranje stranice radi marketing agencija "TrioS konsalting" Doboj. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Pratite nas

Ukoliko vas interesuju vijesti i fotografije sa Ozrena pratite nas i na Facebook-u preko profila

B&B Orange

Ozren Outdoor

ili na YOUTUBE

Kontaktirajte nas

"TrioS konsalting"
Doboj, Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
+387 66 910 411
+387 63 810 464
info@ozren.org
trioskon@gmail.com