Ozren Outdoor

A+ R A-

O lovačkom udruženju „Ozren” Petrovo

Lovačko udruženje “Ozren” samostalno djeluje na području opštine Petrovo i organizovano je u šest sekcija i to Petrovo, Kakmuž, Sočkovac, Karanovac, Porječina, Krtova.

Naše lovačko udruženje gazduje lovištem čija ukupna površina iznosi 13.120 ha od čega je lovna površina 10.500ha. Lovište je bogato ovim vrstama divljači - srneća divljač, zec, fazan, divlja svinja, krznašice, vuk. Lovci članovi su izgradili i svu neophodnu infastrukturu lovišta neophodnu za čuvanje i prehranu divljači, lovačka druženja kao i za sam lov – imamo preko dvadeset hranilišta, šest lovačkih kuča, dvije lovačke kolibe i šest visokih čeka.

Tradicionalno okupljanje i manifestacija koju naše udruženje organizuje jeste „Lov na divlju svinju” koje se održava u decembru.

Lovačko udruženje Ozren
Perić Borislav – predsjednik udruženja
Mitrović Vaskrsija - sekretar
Adresa: Trg Nemanjića bb. 74317 Petrovo
Telefon: + 387 53 260 084

Administrator

Administrator

Ova stranica je namijenjena svim ljubiteljima prirode a prije svega potencijalnim turistima s ciljem predstavljanja doživljaja i avantura, druženja i emocija, prirodnih ljepota i gostoprimstva ljudi i planine Ozren kod Doboja. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

1 Komentar

  • Link komentara Miodrag petak, 22 jul 2011 10:57 napisao/la Miodrag

    Pozdrav za lovce iz Petrova od kolege iz Dervente. Bio sam na druženju prilikom lova divlje svinje u decembru 2009 godine, doživljaj je bio pravi iako nije bilo ulova jer je priroda prekrasna a kolege lovci pravi dopmaćini. Poz. Preds. udruž. "Motajica" Derventa.

Ostavi komentar

Obavezno unesite neophodne (*) informacije. Osnovni HTML kodovi su dozvoljeni.

Turistička domaćinstvabadge

badge
Seosko domaćinstvo Spasojević

Ozren Outdoor brošure

Gastronomija Ozrena

Vijesti

Error: Any articles to show

Etno grupa Iva video

Paraglajding Ozren video

Ozren summer time

O nama

Idejni koncept i ažuriranje stranice radi marketing agencija "TrioS konsalting" Doboj. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Pratite nas

Ukoliko vas interesuju vijesti i fotografije sa Ozrena pratite nas i na Facebook-u preko profila

B&B Orange

Ozren Outdoor

ili na YOUTUBE

Kontaktirajte nas

info@ozren.org
Doboj, Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
+387 66 910 411
+387 63 810 464