Ozren Outdoor

A+ R A-

Paraglajding klub "ParaGhost" Doboj

Paragliding klub "ParaGhost" iz Doboja postoji od  2009 godine i do danas broji oko 15 stalnih aktivnih letača koji primarno koriste poletišta na Ozrenu. Klub posjeduje svu opremu potrebnu za ovaj atraktivan sport: terenska vozila, uređaje za navigaciju, tandem krilo i zaštitnu opremu, kamere, ručne radio stanice, itd.

Kursevi paraglajdinga se obavljaju u saradnji sa "AirDrenaline" školom paraglajdinga iz Banja Luke. Klub "ParaGhost" je kao svoju prvu manifestaciju organizovao „Revijalno takmičenje u preletu paraglajderom Ozren 2010“ na kojem su učestvovali klubovi iz regije. Tokom ove manifestacije uključeni su bili i događaji promotivnog, kulturnog i zabavnog karaktera. Centralno mjesto događanja su bila Okolišta, glavni start sa ozrenskog vrha Gostilj, a rezervni sa Ruja.

 

Takmičenje je imalo za cilj da predstavi područje planine Ozren paraglajderistima, turistima i medijima kao atraktivno područje sa idealnim klimatskim i fizičko-geografskim obeležjima i bogatom ponudom sadržaja i usluga u sportskim i rekreativnim aktivnostima. To je ujedno bila priprema za organizaciju takmičenja višeg ranga u 2011. godini, ulazak u kalendar paraglajding manifestacija i registraciju u Svetskoj federaciji za aero-sportove i aeronautičke svetske rekorde (FAI).

Organizator Revijalnog takmičenja je Klub padobranskog jedrenja “Paragost", a suorganizator Turistička organizacija Doboj.

 

paraghost baza

Kontakt

Paragliding Club - ParaGhost Doboj
Tel: +387 65 626 148
E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Facebook: Paragliding Club PARAGHOST Doboj

Administrator

Administrator

Ova stranica je namijenjena svim ljubiteljima prirode a prije svega potencijalnim turistima s ciljem predstavljanja doživljaja i avantura, druženja i emocija, prirodnih ljepota i gostoprimstva ljudi i planine Ozren kod Doboja. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

1 Komentar

Ostavi komentar

Obavezno unesite neophodne (*) informacije. Osnovni HTML kodovi su dozvoljeni.

Turistička domaćinstvabadge

badge
Seosko domaćinstvo Spasojević
Pansion Živković – škola pčelarstva
Seosko domaćinstvo Savić
Seosko domaćinstvo Milanović
Seosko domaćinstvo Marušić
Seosko domaćinstvo Mitrović

Vode Ozrena

Ozren Outdoor brošure

Mape Ozrena

Gastronomija Ozrena

Manifestacije

Vijesti

Pijaca domaćih proizvoda sa Ozrena!

Posjetite pijacu domaćih proizvoda sa Ozrena na našoj stranici. Proizvođači - javite se...

Šume Ozrena

Etno grupa Iva video

Paraglajding Ozren video

Ozren summer time

Postanite sponzor

Ako i Vi želite doprinijeti razvoju turizma na Ozrenu postanite sponzor ove stranice, predstavljenih klubova, udruženja i aktivnosti koje se trenutno odvijaju ili nekih novih za koje ste vi zainteresovani!

Saradnici

Dragi posjetioci sajta, ukoliko i vi želite stvarati nove i bolje sadržaje na ovoj stranici pošaljite nam textove, fotografije, video zapise, recepte ili druge materijale koje bi željeli da objavimo na ovom sajtu. Pridružite se našoj grupi

O nama

Idejni koncept i ažuriranje stranice radi marketing agencija "TrioS konsalting" Doboj. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Pratite nas

Ukoliko vas interesuju vijesti i fotografije sa Ozrena pratite nas i na Facebook-u preko profila

B&B Orange

Ozren Outdoor

ili na YOUTUBE

Kontaktirajte nas

"TrioS konsalting"
Doboj, Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
+387 66 910 411
+387 63 810 464
info@ozren.org
trioskon@gmail.com