Ozren Outdoor

A+ R A-
Brdski Biciklizam

Preuzmite PDF brošuru

Prvi biciklisti iz Petrova i Doboja su sasvim spontano počeli uživati u vožnjama bicikla krstareći stazama, proplancima i šumama Ozrena. Trenutno, ovaj atraktivan sport okuplja mali broj entuzijasta i rekreativaca  i uglavnom se vozi cross-country disciplina. Čak iako ste rekreativac, uz minimum kondicije i par dana pripreme možete kombinujući biciklo i pješačenje (na zahtjevnim usponima) izaći na najviši vrh Ostravica, 918 mnv i tako postići vaš lični rekord. Za vozače sa jačom kondicijom Ozren je pravo blago  jer je izpresijecan mrežom asfaltiranih i makadamskih puteva, šumskim prosjecima, stazama, i proplancima  te sami mogu kreirati uvijek nove rute vožnje. Profesionalci mogu ponavljati kraće staze ili praviti osmice, a prostora ima sasvim dovoljno i za maratonce obzirom da je dionica Doboj-Okolišta-Raičevo-Brezici-Kraljica-Petrovo-Doboj duga gotovo 100km. Ozren je sa svih strana pristupačan za brdski biciklizam, a kada se dovezete na vrh imaćete brojne varijante kombinovanja staza (asfalt-makadam)  kojima se želite spustiti.

Staza br.2 – Turistička MTB staza
Doboj - Osojnica- Preslica – Goransko Jezero – Lipac- Doboj

Preuzmite stazu u GPX formatu

Staza br.1 – Rekreativna MTB staza
Doboj – Pridjel -Goransko Jezero – Lipac – Doboj

Preuzmite stazu u GPX formatu

Biciklistički klub Doboj je započeo svoj razvoj i popularizaciju ovog sporta kao dio sekcije planinarsko-ekološkog društva "Preslica".  Klub postoji od 2010 godine i broji 30 stalnih vozača mješovitog članstva, i žena i muškaraca, na šta obraćamo posebnu pažnju!

Kreirajte sami sebi atraktivan sport kroz boravak i druženje u prirodi na sasvim jednostavan način – pridružite nam se!

MODRIČA, 21.JUNA 2010 – U nedelju popodne u Modriči je održana Treća međunarodna biciklistička trka "Velika nagrada Modriče" na kojoj…

Turistička domaćinstvabadge

badge
Seosko domaćinstvo Spasojević
Pansion Živković – škola pčelarstva
Seosko domaćinstvo Savić
Seosko domaćinstvo Milanović
Seosko domaćinstvo Marušić
Seosko domaćinstvo Mitrović

Vode Ozrena

Ozren Outdoor brošure

Mape Ozrena

Gastronomija Ozrena

Manifestacije

Vijesti

Pijaca domaćih proizvoda sa Ozrena!

Posjetite pijacu domaćih proizvoda sa Ozrena na našoj stranici. Proizvođači - javite se...

Šume Ozrena

Etno grupa Iva video

Paraglajding Ozren video

Ozren summer time

Postanite sponzor

Ako i Vi želite doprinijeti razvoju turizma na Ozrenu postanite sponzor ove stranice, predstavljenih klubova, udruženja i aktivnosti koje se trenutno odvijaju ili nekih novih za koje ste vi zainteresovani!

Saradnici

Dragi posjetioci sajta, ukoliko i vi želite stvarati nove i bolje sadržaje na ovoj stranici pošaljite nam textove, fotografije, video zapise, recepte ili druge materijale koje bi željeli da objavimo na ovom sajtu. Pridružite se našoj grupi

O nama

Idejni koncept i ažuriranje stranice radi marketing agencija "TrioS konsalting" Doboj. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Pratite nas

Ukoliko vas interesuju vijesti i fotografije sa Ozrena pratite nas i na Facebook-u preko profila

B&B Orange

Ozren Outdoor

ili na YOUTUBE

Kontaktirajte nas

"TrioS konsalting"
Doboj, Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
+387 66 910 411
+387 63 810 464
info@ozren.org
trioskon@gmail.com