Ozren Outdoor

A+ R A-

Dan čaja na Ozrenu

Preuzmite stazu u GPX formatu

Kraći opis staze

Svake godine početkom septembra održava se manifestacija pod nazivom „Dan čaja na Ozrenu", koja se tradicionalno obilježava na Gostilju jednom od najljepših vrhova na planini Ozren, a posvećena je skupljanju ljekovite trave Ive. Planinarsko društvo Preslica obilježava taj vikend kroz niz aktivnosti: postavljanje planinarskog kampa na Preslici, uspon na Gostilj, takmičenje u planinarskoj orijentaciji. Navedena staza prolazi kroz nekoliko atraktivnih lokacija Ozrena gdje ćete uživati u prirodi,  uključujuči i sam vrh Gostilj  (773 mnv) kao vidikovac,  te staro selo Konopljišta sa očuvanom arhitekturom kuća od prije više stotina godina.

Visinski profil

 

Administrator

Administrator

Ova stranica je namijenjena svim ljubiteljima prirode a prije svega potencijalnim turistima s ciljem predstavljanja doživljaja i avantura, druženja i emocija, prirodnih ljepota i gostoprimstva ljudi i planine Ozren kod Doboja. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Veb sajt: www.ozren.org

Ostavi komentar

Obavezno unesite neophodne (*) informacije. Osnovni HTML kodovi su dozvoljeni.

Turistička domaćinstvabadge

badge
Seosko domaćinstvo Spasojević

Ozren Outdoor brošure

Gastronomija Ozrena

Vijesti

Error: Any articles to show

Etno grupa Iva video

Paraglajding Ozren video

Ozren summer time

O nama

Idejni koncept i ažuriranje stranice radi marketing agencija "TrioS konsalting" Doboj. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Pratite nas

Ukoliko vas interesuju vijesti i fotografije sa Ozrena pratite nas i na Facebook-u preko profila

B&B Orange

Ozren Outdoor

ili na YOUTUBE

Kontaktirajte nas

info@ozren.org
Doboj, Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
+387 66 910 411
+387 63 810 464