Ozren Outdoor

A+ R A-
Iz regije

U samom gradu Doboju možete uživati na kupanju u okviru kompleksa bazena Džungla.

Vrbas Adventure Resort je destinacija koje se nalazi na području južnog dijela teritorije grada Banja Luka. Obuhvata srednji tok rijeke Vrbas između Banja Luke i Jajca, planine Manjaču i prostire se na 800 km2.

U kompleksu od 4 hotela sa oko 1000 ležajeva, gostima su na raspolaganju brojni sadržaji i usluge što Banju Vrućicu pozicionira kao poznato prirodno lječilište, konferencijski, sportsko-rekreativni i turističko-manifestacioni centar.

Posavina se proteže dužinom srednjeg toka rijeke Save, na zapadu je omeđena Ukrinom te ispresijecana rijekama Bosna, Tolisa, Tinja, Brka do Lukavca na istoku.

Savski šaran je autohtona vrsta ovog podneblja koju karakteriše velika borbenost. Naročito je uzbudljiv lov na akumulacijama, savremenim šaranskim priborom sa teškim olovom uz zabačaj na veće daljine.

Jezero Pelagićevo nastalo je šezdesetih godina prošlog vijeka, iskopavanjem šljunka za potrebe izgradnje magistralnog puta. Kompleks jezera je površine od oko 80 hektara, od čega 33 hektra obuhvata vodena površina jezera.

Turistička domaćinstvabadge

badge
Seosko domaćinstvo Spasojević

Ozren Outdoor brošure

Gastronomija Ozrena

Vijesti

Error: Any articles to show

Etno grupa Iva video

Paraglajding Ozren video

Ozren summer time

O nama

Idejni koncept i ažuriranje stranice radi marketing agencija "TrioS konsalting" Doboj. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Pratite nas

Ukoliko vas interesuju vijesti i fotografije sa Ozrena pratite nas i na Facebook-u preko profila

B&B Orange

Ozren Outdoor

ili na YOUTUBE

Kontaktirajte nas

info@ozren.org
Doboj, Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
+387 66 910 411
+387 63 810 464