Ozren Outdoor

VIJESTI:
A+ R A-
Iz regije

U samom gradu Doboju možete uživati na kupanju u okviru kompleksa bazena Džungla.

Vrbas Adventure Resort je destinacija koje se nalazi na području južnog dijela teritorije grada Banja Luka. Obuhvata srednji tok rijeke Vrbas između Banja Luke i Jajca, planine Manjaču i prostire se na 800 km2.

U kompleksu od 4 hotela sa oko 1000 ležajeva, gostima su na raspolaganju brojni sadržaji i usluge što Banju Vrućicu pozicionira kao poznato prirodno lječilište, konferencijski, sportsko-rekreativni i turističko-manifestacioni centar.

Posavina se proteže dužinom srednjeg toka rijeke Save, na zapadu je omeđena Ukrinom te ispresijecana rijekama Bosna, Tolisa, Tinja, Brka do Lukavca na istoku.

Savski šaran je autohtona vrsta ovog podneblja koju karakteriše velika borbenost. Naročito je uzbudljiv lov na akumulacijama, savremenim šaranskim priborom sa teškim olovom uz zabačaj na veće daljine.

Jezero Pelagićevo nastalo je šezdesetih godina prošlog vijeka, iskopavanjem šljunka za potrebe izgradnje magistralnog puta. Kompleks jezera je površine od oko 80 hektara, od čega 33 hektra obuhvata vodena površina jezera.

Turistička domaćinstvabadge

badge
Seosko domaćinstvo Spasojević

Vode Ozrena

Ozren Outdoor brošure

Mape Ozrena

Gastronomija Ozrena

Manifestacije

Vijesti

Error: Any articles to show

Šume Ozrena

Etno grupa Iva video

Paraglajding Ozren video

Ozren summer time

Postanite sponzor

Ako i Vi želite doprinijeti razvoju turizma na Ozrenu postanite sponzor ove stranice, predstavljenih klubova, udruženja i aktivnosti koje se trenutno odvijaju ili nekih novih za koje ste vi zainteresovani!

Saradnici

Dragi posjetioci sajta, ukoliko i vi želite stvarati nove i bolje sadržaje na ovoj stranici pošaljite nam textove, fotografije, video zapise, recepte ili druge materijale koje bi željeli da objavimo na ovom sajtu. Pridružite se našoj grupi

O nama

Idejni koncept i ažuriranje stranice radi marketing agencija "TrioS konsalting" Doboj. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Pratite nas

Ukoliko vas interesuju vijesti i fotografije sa Ozrena pratite nas i na Facebook-u preko profila

B&B Orange

Ozren Outdoor

ili na YOUTUBE

Kontaktirajte nas

"TrioS konsalting"
Doboj, Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
+387 66 910 411
+387 63 810 464
info@ozren.org
trioskon@gmail.com