Ozren Outdoor

A+ R A-

O klubu

Biciklistički klub Doboj je započeo svoj razvoj i popularizaciju ovog sporta kao dio sekcije planinarsko-ekološkog društva "Preslica".  Klub postoji od 2010 godine i broji 30 stalnih vozača mješovitog članstva, i žena i muškaraca, na šta obraćamo posebnu pažnju!

Kao grupa, uglavnom vozimo cross country i okupljamo se radi druženja u prirodi. Pojedinci i gosti će svakako voziti i druge discipline (npr.downhill) a očekujemo i članove koji će postati takmičari.

Jedna od prvih aktivnosti će biti rad na označavanju staza (GPS i table), rad sa djecom, organizovanje rekreativne vožnje za Međunarodni dan zdravlja,  razvoj novih disciplina (downhill) i uređenje atraktivnih staza za nove discipline.

Brdski biciklizam na OzrenuRekreativni biciklistički klub "Doboj" može svojim članovima kao i svim vozačima gostima ponuditi savjete o kupovini i održavanju bicikla, organizovati odlazak na sajmove bicklizma kao i vožnje na drugim destinacijama, manje tehničke popravke i servis, društvo u vožnji kao i vodiča.

Vožnje se obično organizuju u danima vikenda, okupljanje je u parku u centru grada, sa grupom ide vodič iz kluba koji odabere tempo i stazu prema prosjeku spremnosti vozača u grupi. Start po želji može biti i na Ozrenu.

Kontakt: Jelenko Božić
Tel: +387 65 241850
E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Facebook: Rekreativni biciklistički klub "Doboj"

Administrator

Administrator

Ova stranica je namijenjena svim ljubiteljima prirode a prije svega potencijalnim turistima s ciljem predstavljanja doživljaja i avantura, druženja i emocija, prirodnih ljepota i gostoprimstva ljudi i planine Ozren kod Doboja. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Ostavi komentar

Obavezno unesite neophodne (*) informacije. Osnovni HTML kodovi su dozvoljeni.

Turistička domaćinstvabadge

badge
Seosko domaćinstvo Spasojević
Pansion Živković – škola pčelarstva
Seosko domaćinstvo Savić
Seosko domaćinstvo Milanović
Seosko domaćinstvo Marušić
Seosko domaćinstvo Mitrović

Vode Ozrena

Ozren Outdoor brošure

Mape Ozrena

Gastronomija Ozrena

Manifestacije

Vijesti

Pijaca domaćih proizvoda sa Ozrena!

Posjetite pijacu domaćih proizvoda sa Ozrena na našoj stranici. Proizvođači - javite se...

Šume Ozrena

Etno grupa Iva video

Paraglajding Ozren video

Ozren summer time

Postanite sponzor

Ako i Vi želite doprinijeti razvoju turizma na Ozrenu postanite sponzor ove stranice, predstavljenih klubova, udruženja i aktivnosti koje se trenutno odvijaju ili nekih novih za koje ste vi zainteresovani!

Saradnici

Dragi posjetioci sajta, ukoliko i vi želite stvarati nove i bolje sadržaje na ovoj stranici pošaljite nam textove, fotografije, video zapise, recepte ili druge materijale koje bi željeli da objavimo na ovom sajtu. Pridružite se našoj grupi

O nama

Idejni koncept i ažuriranje stranice radi marketing agencija "TrioS konsalting" Doboj. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Pratite nas

Ukoliko vas interesuju vijesti i fotografije sa Ozrena pratite nas i na Facebook-u preko profila

B&B Orange

Ozren Outdoor

ili na YOUTUBE

Kontaktirajte nas

"TrioS konsalting"
Doboj, Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
+387 66 910 411
+387 63 810 464
info@ozren.org
trioskon@gmail.com