Ozren Outdoor

VIJESTI:
A+ R A-

O klubu

Biciklistički klub Doboj je započeo svoj razvoj i popularizaciju ovog sporta kao dio sekcije planinarsko-ekološkog društva "Preslica".  Klub postoji od 2010 godine i broji 30 stalnih vozača mješovitog članstva, i žena i muškaraca, na šta obraćamo posebnu pažnju!

Kao grupa, uglavnom vozimo cross country i okupljamo se radi druženja u prirodi. Pojedinci i gosti će svakako voziti i druge discipline (npr.downhill) a očekujemo i članove koji će postati takmičari.

Jedna od prvih aktivnosti će biti rad na označavanju staza (GPS i table), rad sa djecom, organizovanje rekreativne vožnje za Međunarodni dan zdravlja,  razvoj novih disciplina (downhill) i uređenje atraktivnih staza za nove discipline.

Brdski biciklizam na OzrenuRekreativni biciklistički klub "Doboj" može svojim članovima kao i svim vozačima gostima ponuditi savjete o kupovini i održavanju bicikla, organizovati odlazak na sajmove bicklizma kao i vožnje na drugim destinacijama, manje tehničke popravke i servis, društvo u vožnji kao i vodiča.

Vožnje se obično organizuju u danima vikenda, okupljanje je u parku u centru grada, sa grupom ide vodič iz kluba koji odabere tempo i stazu prema prosjeku spremnosti vozača u grupi. Start po želji može biti i na Ozrenu.

Kontakt: Jelenko Božić
Tel: +387 65 241850
E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Facebook: Rekreativni biciklistički klub "Doboj"

Administrator

Administrator

Ova stranica je namijenjena svim ljubiteljima prirode a prije svega potencijalnim turistima s ciljem predstavljanja doživljaja i avantura, druženja i emocija, prirodnih ljepota i gostoprimstva ljudi i planine Ozren kod Doboja. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Ostavi komentar

Obavezno unesite neophodne (*) informacije. Osnovni HTML kodovi su dozvoljeni.

Turistička domaćinstvabadge

badge
Seosko domaćinstvo Spasojević

Vode Ozrena

Ozren Outdoor brošure

Mape Ozrena

Gastronomija Ozrena

Manifestacije

Vijesti

Error: Any articles to show

Šume Ozrena

Etno grupa Iva video

Paraglajding Ozren video

Ozren summer time

Postanite sponzor

Ako i Vi želite doprinijeti razvoju turizma na Ozrenu postanite sponzor ove stranice, predstavljenih klubova, udruženja i aktivnosti koje se trenutno odvijaju ili nekih novih za koje ste vi zainteresovani!

Saradnici

Dragi posjetioci sajta, ukoliko i vi želite stvarati nove i bolje sadržaje na ovoj stranici pošaljite nam textove, fotografije, video zapise, recepte ili druge materijale koje bi željeli da objavimo na ovom sajtu. Pridružite se našoj grupi

O nama

Idejni koncept i ažuriranje stranice radi marketing agencija "TrioS konsalting" Doboj. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Pratite nas

Ukoliko vas interesuju vijesti i fotografije sa Ozrena pratite nas i na Facebook-u preko profila

B&B Orange

Ozren Outdoor

ili na YOUTUBE

Kontaktirajte nas

"TrioS konsalting"
Doboj, Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
+387 66 910 411
+387 63 810 464
info@ozren.org
trioskon@gmail.com