Ozren Outdoor

VIJESTI:
A+ R A-

Za turiste - let tandem letjelicom

Za let tandem letjelicom ne trebate imati nikakvo predznanje, treba samo ponijeti čvrstu obuću i uz vješto upravljanje pilota tandema vaš dan može biti nezaboravan. Vremenski period leta zavisi o vremenskim uslovima i želji korisnika usluge, a letenje se obavlja na letilištima u okolini Doboja. Ovo je poziv svima bez obzira na dob i pol, da li ste avanturista ili ste mišljenja da je parigliding opasan sport. Let tandem letjelicom pamtićete kao dan kada ste uživali kao nikada prije u životu!

Šta ponijeti:

Čvrsta obuća i odjeća primjerena planinskim i sportskim uslovima, fotoaparat, sunčane naočale, limun za skidanje osmijeha.

U ponudi:

• transport i retransport

• sva potrebna zaštitna oprema

• CD sa video zapisom vašeg leta i fotografijama.

Administrator

Administrator

Ova stranica je namijenjena svim ljubiteljima prirode a prije svega potencijalnim turistima s ciljem predstavljanja doživljaja i avantura, druženja i emocija, prirodnih ljepota i gostoprimstva ljudi i planine Ozren kod Doboja. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Turistička domaćinstvabadge

badge
Seosko domaćinstvo Spasojević

Vode Ozrena

Ozren Outdoor brošure

Mape Ozrena

Gastronomija Ozrena

Manifestacije

Vijesti

Error: Any articles to show

Šume Ozrena

Etno grupa Iva video

Paraglajding Ozren video

Ozren summer time

Postanite sponzor

Ako i Vi želite doprinijeti razvoju turizma na Ozrenu postanite sponzor ove stranice, predstavljenih klubova, udruženja i aktivnosti koje se trenutno odvijaju ili nekih novih za koje ste vi zainteresovani!

Saradnici

Dragi posjetioci sajta, ukoliko i vi želite stvarati nove i bolje sadržaje na ovoj stranici pošaljite nam textove, fotografije, video zapise, recepte ili druge materijale koje bi željeli da objavimo na ovom sajtu. Pridružite se našoj grupi

O nama

Idejni koncept i ažuriranje stranice radi marketing agencija "TrioS konsalting" Doboj. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Pratite nas

Ukoliko vas interesuju vijesti i fotografije sa Ozrena pratite nas i na Facebook-u preko profila

B&B Orange

Ozren Outdoor

ili na YOUTUBE

Kontaktirajte nas

"TrioS konsalting"
Doboj, Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
+387 66 910 411
+387 63 810 464
info@ozren.org
trioskon@gmail.com