Ozren Outdoor

A+ R A-

Paraglajding klub "ParaGhost" Doboj

Paragliding klub "ParaGhost" iz Doboja postoji od  2009 godine i do danas broji oko 15 stalnih aktivnih letača koji primarno koriste poletišta na Ozrenu. Klub posjeduje svu opremu potrebnu za ovaj atraktivan sport: terenska vozila, uređaje za navigaciju, tandem krilo i zaštitnu opremu, kamere, ručne radio stanice, itd.

Kursevi paraglajdinga se obavljaju u saradnji sa "AirDrenaline" školom paraglajdinga iz Banja Luke. Klub "ParaGhost" je kao svoju prvu manifestaciju organizovao „Revijalno takmičenje u preletu paraglajderom Ozren 2010“ na kojem su učestvovali klubovi iz regije. Tokom ove manifestacije uključeni su bili i događaji promotivnog, kulturnog i zabavnog karaktera. Centralno mjesto događanja su bila Okolišta, glavni start sa ozrenskog vrha Gostilj, a rezervni sa Ruja.

 

Takmičenje je imalo za cilj da predstavi područje planine Ozren paraglajderistima, turistima i medijima kao atraktivno područje sa idealnim klimatskim i fizičko-geografskim obeležjima i bogatom ponudom sadržaja i usluga u sportskim i rekreativnim aktivnostima. To je ujedno bila priprema za organizaciju takmičenja višeg ranga u 2011. godini, ulazak u kalendar paraglajding manifestacija i registraciju u Svetskoj federaciji za aero-sportove i aeronautičke svetske rekorde (FAI).

Organizator Revijalnog takmičenja je Klub padobranskog jedrenja “Paragost", a suorganizator Turistička organizacija Doboj.

 

paraghost baza

Kontakt

Paragliding Club - ParaGhost Doboj
Tel: +387 65 626 148
E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Facebook: Paragliding Club PARAGHOST Doboj

Administrator

Administrator

Ova stranica je namijenjena svim ljubiteljima prirode a prije svega potencijalnim turistima s ciljem predstavljanja doživljaja i avantura, druženja i emocija, prirodnih ljepota i gostoprimstva ljudi i planine Ozren kod Doboja. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

1 Komentar

Ostavi komentar

Obavezno unesite neophodne (*) informacije. Osnovni HTML kodovi su dozvoljeni.

Turistička domaćinstvabadge

badge
Seosko domaćinstvo Spasojević

Ozren Outdoor brošure

Gastronomija Ozrena

Vijesti

Error: Any articles to show

Etno grupa Iva video

Paraglajding Ozren video

Ozren summer time

O nama

Idejni koncept i ažuriranje stranice radi marketing agencija "TrioS konsalting" Doboj. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Pratite nas

Ukoliko vas interesuju vijesti i fotografije sa Ozrena pratite nas i na Facebook-u preko profila

B&B Orange

Ozren Outdoor

ili na YOUTUBE

Kontaktirajte nas

info@ozren.org
Doboj, Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
+387 66 910 411
+387 63 810 464