Ozren Outdoor

A+ R A-

III Međunarodna MTB trka "Extreme bike race - velika nagrada Modriče 2010"

Extreme bike race Extreme bike race velika nagrada Modriče 2010

MODRIČA, 21.JUNA 2010 – U nedelju popodne u Modriči je održana Treća međunarodna biciklistička trka "Velika nagrada Modriče" na kojoj je učešće uzelo 44 takmičara iz zemlje i inostranstva. Trka je bila podeljena u dve kategorije, hobi i za licencirane vozače.

Kod licenciranih takmičara koji su prešli 34,4 kilometra najbrži je bio Oliver Štrbac iz srbijanskog "Fanatika". Drugi je Marko Čurčić iz "Progresiva" Beograd, a treći Ivan Jovanović iz Kraljeva. Od 33 takmičara iz kategorije Hobi koji su vozili na stazi od 12,9 kilometara najuspešniji bio je Aleksandar Đurović iz Kraljeva, drugi Hermida Dino Ramović iz crnogorskog Bijelog Polja, a treći Endre Kalmar iz srbijanskog "Kapriola". Najuspešnijim takmičarima pripale su vredne novčane nagrade.

„Staza je bila prezahtevna. Šteta što je kiša u finišu trke otežala biciklistima posao. Ipak, raduje me masovnost i pažnja koju je ovogodišnja Velika nagrada Modriče privukla. Zahvalni smo svima koji su nam dali podršku u materijalnom pogledu da sve protekne u najboljem redu“, rekao je Davor Savić, direktor trke.

Glavni pokrovitelj manifestacije bila je opština Modriča.

Izvor

http://www.recem-md.com

Sajmovi i oprema


Sajam biciklizma i opreme u Padovi, Italija
http://www.expobici.it/index-ing.html

Sajam biciklizma i opreme u Friedrichshafenu, Njemačka
http://www.eurobike-show.de/

Administrator

Administrator

Ova stranica je namijenjena svim ljubiteljima prirode a prije svega potencijalnim turistima s ciljem predstavljanja doživljaja i avantura, druženja i emocija, prirodnih ljepota i gostoprimstva ljudi i planine Ozren kod Doboja. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Ostavi komentar

Obavezno unesite neophodne (*) informacije. Osnovni HTML kodovi su dozvoljeni.

Turistička domaćinstvabadge

badge
Seosko domaćinstvo Spasojević

Ozren Outdoor brošure

Gastronomija Ozrena

Vijesti

Error: Any articles to show

Etno grupa Iva video

Paraglajding Ozren video

Ozren summer time

O nama

Idejni koncept i ažuriranje stranice radi marketing agencija "TrioS konsalting" Doboj. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Pratite nas

Ukoliko vas interesuju vijesti i fotografije sa Ozrena pratite nas i na Facebook-u preko profila

B&B Orange

Ozren Outdoor

ili na YOUTUBE

Kontaktirajte nas

info@ozren.org
Doboj, Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
+387 66 910 411
+387 63 810 464