Ozren Outdoor

A+ R A-

Sobe Ilić Ozren

Samo 200 m od čuvenog manastira Ozren, u prelijepom ambijentu koji je obrastao borovima i jelama, ušuškani su smještajni kapaciteti porodičnog domaćinstva Ilić.

Sobe „Ilić“ su moderno i kvalitetno opremljene, u savremenom hotelijerskom stilu, što našim gostima garantuje  udobnost i sigurnost.

Pored soba našim cijenjenim gostima nudimo veliku terasu i baštu, kuhinju, garaže, prostor za kampovanje, šumu-park i vlastiti voćnjak.

 

Tu su i tradicionalni ozrenski proizvodi vrhunskog kvaliteta: med, rakija, svježe voće i povrće, domaći mliječni proizvodi, meso i dr.

Bliža i šira okolina  obiluje terenima za šetnju, kraća ili duža pješačenja, planinarenje, brdski i klasični biciklizam, lov i ribolov, branje ljekovitog bilja ...

Naš objekat ima rijetku vrijednost, posebno za ljubitelje vjerskog turizma, jer se nalazi neposredno kod drevnog manastira Ozren iz 13. vijeka.

Udaljeni smo samo 2 km od „Orlovog jezera“, 5 km od Petrova, 7 km od Banje „Terme Ozren“, Doboja 33, Banjaluke 130, Tuzle 40, Brčkog 60, Bijeljine 95, Sarajeva 145 i Beograda 220 km.

Informacije možete dobiti na telefone:

+387 53 26 00 85 i

+387 65 68 05 88

Dođite i uvjerite se  u naše ozrensko gostoprimstvo i kvalitet usluga i proizvoda porodice Ilić.

Čekamo vas!

 

Administrator

Administrator

Ova stranica je namijenjena svim ljubiteljima prirode a prije svega potencijalnim turistima s ciljem predstavljanja doživljaja i avantura, druženja i emocija, prirodnih ljepota i gostoprimstva ljudi i planine Ozren kod Doboja. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Veb sajt: www.ozren.org

Ostavi komentar

Obavezno unesite neophodne (*) informacije. Osnovni HTML kodovi su dozvoljeni.

Turistička domaćinstvabadge

badge
Seosko domaćinstvo Spasojević
Pansion Živković – škola pčelarstva
Seosko domaćinstvo Savić
Seosko domaćinstvo Milanović
Seosko domaćinstvo Marušić
Seosko domaćinstvo Mitrović

Vode Ozrena

Ozren Outdoor brošure

Mape Ozrena

Gastronomija Ozrena

Manifestacije

Vijesti

Pijaca domaćih proizvoda sa Ozrena!

Posjetite pijacu domaćih proizvoda sa Ozrena na našoj stranici. Proizvođači - javite se...

Šume Ozrena

Etno grupa Iva video

Paraglajding Ozren video

Ozren summer time

Postanite sponzor

Ako i Vi želite doprinijeti razvoju turizma na Ozrenu postanite sponzor ove stranice, predstavljenih klubova, udruženja i aktivnosti koje se trenutno odvijaju ili nekih novih za koje ste vi zainteresovani!

Saradnici

Dragi posjetioci sajta, ukoliko i vi želite stvarati nove i bolje sadržaje na ovoj stranici pošaljite nam textove, fotografije, video zapise, recepte ili druge materijale koje bi željeli da objavimo na ovom sajtu. Pridružite se našoj grupi

O nama

Idejni koncept i ažuriranje stranice radi marketing agencija "TrioS konsalting" Doboj. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Pratite nas

Ukoliko vas interesuju vijesti i fotografije sa Ozrena pratite nas i na Facebook-u preko profila

B&B Orange

Ozren Outdoor

ili na YOUTUBE

Kontaktirajte nas

"TrioS konsalting"
Doboj, Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
+387 66 910 411
+387 63 810 464
info@ozren.org
trioskon@gmail.com