Ozren Outdoor

A+ R A-

Pansion Živković – škola pčelarstva

Brezici imaju najpovoljniji odnos nadmorske visine uz minimum alergenih faktora te su proglašeni kao idealna lokacija za vazdušnu banju.

Baš na ovom lokalitetu smješten je pansion "Živković" kapaciteta 20 kreveta idealan za grupe gostiju. Vlasnici su ovdje organizovali i školu pčelarstva u prirodi jer im je pčelarstvo porodična tradicija a obilje livadske i šumske ispaše daju bogatu trpezu pčelama za kvalitetan med. Ovdje također možete probati kvalitetne rakije i specijalitete domaće trpeze. Lokacija Brezici je savršena za šetnje, brdski biciklizam, slikarsku koloniju pejzažista, sakupljanje ljekobilja, bavljenje pčelarstvom i pravi odmor.

Kontakt: Jasna Živković
Telefon: +387 65 352961
E-mail: -

 

Administrator

Administrator

Ova stranica je namijenjena svim ljubiteljima prirode a prije svega potencijalnim turistima s ciljem predstavljanja doživljaja i avantura, druženja i emocija, prirodnih ljepota i gostoprimstva ljudi i planine Ozren kod Doboja. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

1 Komentar

  • Link komentara Andrej subota, 07 maj 2011 10:46 napisao/la Andrej

    Svaka cast za ovako dobro uradjen web extra neka se vidi da nas Ozren ima klapaciteta samo treba da se poradi na dobrim reklamama i to ce da bude super pozdrav za sve ozrence i ne ozrence i sve ljubitelje prirode

Ostavi komentar

Obavezno unesite neophodne (*) informacije. Osnovni HTML kodovi su dozvoljeni.

Turistička domaćinstvabadge

badge
Seosko domaćinstvo Spasojević
Pansion Živković – škola pčelarstva
Seosko domaćinstvo Savić
Seosko domaćinstvo Milanović
Seosko domaćinstvo Marušić
Seosko domaćinstvo Mitrović

Vode Ozrena

Ozren Outdoor brošure

Mape Ozrena

Gastronomija Ozrena

Manifestacije

Vijesti

Pijaca domaćih proizvoda sa Ozrena!

Posjetite pijacu domaćih proizvoda sa Ozrena na našoj stranici. Proizvođači - javite se...

Šume Ozrena

Etno grupa Iva video

Paraglajding Ozren video

Ozren summer time

Postanite sponzor

Ako i Vi želite doprinijeti razvoju turizma na Ozrenu postanite sponzor ove stranice, predstavljenih klubova, udruženja i aktivnosti koje se trenutno odvijaju ili nekih novih za koje ste vi zainteresovani!

Saradnici

Dragi posjetioci sajta, ukoliko i vi želite stvarati nove i bolje sadržaje na ovoj stranici pošaljite nam textove, fotografije, video zapise, recepte ili druge materijale koje bi željeli da objavimo na ovom sajtu. Pridružite se našoj grupi

O nama

Idejni koncept i ažuriranje stranice radi marketing agencija "TrioS konsalting" Doboj. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Pratite nas

Ukoliko vas interesuju vijesti i fotografije sa Ozrena pratite nas i na Facebook-u preko profila

B&B Orange

Ozren Outdoor

ili na YOUTUBE

Kontaktirajte nas

"TrioS konsalting"
Doboj, Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
+387 66 910 411
+387 63 810 464
info@ozren.org
trioskon@gmail.com