Ozren Outdoor

A+ R A-

Seosko domaćinstvo "Roman"

Seosko domaćinstvo “Roman” se nalazi na Sjevernoj padini planine Ozren, ispod vrha Gostilj. Okruženo prelijepim pogledom na prirodu i na lokaciji koja je udaljena od urbane sredine, omogućava mir i tišnu koja pogoduje odmoru za duh i tijelo. Pored usluge smještaja unutar odmarališta, omogućavamo vam da se smjestite u blizini odmarališta i da postavite svoj šator, takođe možete da roštiljate po vašoj želji. Mi vam nudimo našu hranu spremljenu na domaći način.

Ukoliko posjedujete bicikl ili motorcikl, možete koristiti predviđene planinske staze za istraživanje ili možete sami pješke krenuti u planinarenje, avanturu i da uživate u svim čarima vrha Gostilj.

U saradnji sa klubom ParaGhost, omogućujemo vam letenje u tandemu sa iskusnim instruktorima i obuku za samostalno letenje.

Do seoskog domaćinstva "Roman" u Boljaniću možete doći autom, autobusom ili vozom. Selo Boljanić se nalazi na potezu između gradova Doboj i Petrovo, gdje svaki dan ima javni prevoz koji prolazi kroz Boljanić.

Vaše je samo da dođete u Boljanić, a mi ćemo vas odvesti do odmarališta.

Kontakt: Čedomir Panić

Telefon: +387 65 888 066 (zvati od 08:00 - 21:00)

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Facebook: Resort Roman

Administrator

Administrator

Ova stranica je namijenjena svim ljubiteljima prirode a prije svega potencijalnim turistima s ciljem predstavljanja doživljaja i avantura, druženja i emocija, prirodnih ljepota i gostoprimstva ljudi i planine Ozren kod Doboja. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Veb sajt: www.ozren.org

Ostavi komentar

Obavezno unesite neophodne (*) informacije. Osnovni HTML kodovi su dozvoljeni.

Turistička domaćinstvabadge

badge
Seosko domaćinstvo Spasojević
Pansion Živković – škola pčelarstva
Seosko domaćinstvo Savić
Seosko domaćinstvo Milanović
Seosko domaćinstvo Marušić
Seosko domaćinstvo Mitrović

Vode Ozrena

Ozren Outdoor brošure

Mape Ozrena

Gastronomija Ozrena

Manifestacije

Vijesti

Pijaca domaćih proizvoda sa Ozrena!

Posjetite pijacu domaćih proizvoda sa Ozrena na našoj stranici. Proizvođači - javite se...

Šume Ozrena

Etno grupa Iva video

Paraglajding Ozren video

Ozren summer time

Postanite sponzor

Ako i Vi želite doprinijeti razvoju turizma na Ozrenu postanite sponzor ove stranice, predstavljenih klubova, udruženja i aktivnosti koje se trenutno odvijaju ili nekih novih za koje ste vi zainteresovani!

Saradnici

Dragi posjetioci sajta, ukoliko i vi želite stvarati nove i bolje sadržaje na ovoj stranici pošaljite nam textove, fotografije, video zapise, recepte ili druge materijale koje bi željeli da objavimo na ovom sajtu. Pridružite se našoj grupi

O nama

Idejni koncept i ažuriranje stranice radi marketing agencija "TrioS konsalting" Doboj. Atraktivne ponude boravka na ovoj planini, cijene, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na četiri jezika: srpski, italijanski, njemački i engleski. Kontaktirajte nas!

Pratite nas

Ukoliko vas interesuju vijesti i fotografije sa Ozrena pratite nas i na Facebook-u preko profila

B&B Orange

Ozren Outdoor

ili na YOUTUBE

Kontaktirajte nas

"TrioS konsalting"
Doboj, Republika Srpska
Bosna i Hercegovina
+387 66 910 411
+387 63 810 464
info@ozren.org
trioskon@gmail.com